Zablokuj witrynę lub usuń licencję

|

Używaj funkcji „Zablokuj” tylko wtedy, gdy domena, w tym wszystkie jej subdomeny (np. „www”), nie powinna być już używana z Twoją licencją.

Po zablokowaniu domena zostaje zablokowana i nie można jej zarejestrować ponownie. Na przykład jeśli zarejestrowana jest witryna „www.customer-site.example” i zablokujesz tę domenę, po tym czasie nie będzie można zarejestrować również żadnych powiązanych subdomen, takich jak „customer-site.example” ani „shop.customer-site.example”.

Zablokowanie domeny jest szczególnie przydatne, jeśli nie masz już dostępu do witryny internetowej i w związku z tym nie możesz usunąć klucza licencyjnego z tej instalacji.

Aby zablokować witryny internetowe, zaloguj się do naszego portalu klienta pod adresem https://service.borlabs.io/login.

Następnie kliknij „Licencje” lub „Borlabs Cookie” i kliknij ikonę koła zębatego obok odpowiedniej licencji:

W szczegółach licencji otwórz kartę „Witryny internetowe”. Na tej karcie wymienione są wszystkie witryny i adresy URL obecnie korzystające z licencji.

Tam kliknij ikonę w kolumnie „Zablokuj”.

Czy ten artykuł był pomocny?

Pomocny
Nieprzydatny

Nie udało Ci się znaleźć odpowiedzi, której szukasz? Chętnie pomożemy.