Tryb wyświetlania ustawień
Dla początkujących
Dla ekspertów
Film przedstawia funkcję Tryb wyświetlania ustawień. Na początku włączona jest opcja „Uproszczony”, więc na stronie „Ustawienia okna dialogowego” wyświetlany jest tylko ograniczony zestaw ustawień. Na górze strony niebieska ramka informacyjna zawiera przełącznik oraz tekst objaśniający. Tekst wyjaśnia, że Tryb wyświetlania ustawień można tymczasowo przełączyć na „Standardowy”, aby wyświetlić wszystkie dostępne ustawienia.
Na filmie przełącznik zostaje aktywowany, co zmienia Tryb wyświetlania ustawień na „Standardowy”. Powoduje to odsłonięcie dodatkowych ustawień. Następnie strona jest przewijana od góry do dołu, aby zaprezentować szerszy zakres dostępnych ustawień. Na koniec strona zostaje ponownie przewinięta do góry, a przełącznik jest ponownie aktywowany. W ten sposób Tryb wyświetlania ustawień zostaje ponownie przełączony na „Uproszczony”, pokazując tylko zredukowany wybór ustawień.